"Deinn som sei det e det!"  
 
 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 30.01.2007
© 2007 Pængoweb
Hit Counter

 


Litt om meg, Ståle altså...
For de som ikke kjenner meg: Jeg er en grepa kar som så verdens lys første gang 31.08.1981 i Namsos (byen har aldri vært det samme siden). Jeg vokste opp i drabantbyen Ramstad i Nærøy kommune i Nord-

Trøndelag. Der tråkket jeg meg gjennom X antall barnesko i 18-19 år før jeg pakket sakene mine og dro i militæret, nærmere bestemt luftforsvaret på Værnes. Der fikk jeg gjort fra meg som Brannman/røykdykker/lagleder/kjøkkenvakt? på brannstasjonen. Etter 11 måneder med TV-titting og spredte brannslukkinger (stort sett øvelse det da), flyttet jeg ENDA lengre sør. Da var det Siv.Ing Bygg og miljø ved NTNU i Trondheim som var planen. Men som planer flest gikk det kraftig i vasken. Så etter litt surr og vas og konkludering om at byggingeniører egentlig ikke gjør noe matnyttig, dro jeg tilbake til hjemplassen min for å slakte laks. Etter et år på Fjord Seafood sitt slakteri på Abelvær og et halvt år på SinkaBerg-Hansen ved Rørvik var jeg lei av å klappe laks og dro på nytt tilbake til studentbyen Trondheim for å søke kunnskap. Denne gangen var det Næringsmiddelteknologi (eller matteknologi som de kaller det nå, pøh) ved HiST som var planen. Og neimen så er går jeg 3. året her enda å er klar til å få meg skikkelig jobb til våren, eller ta over verden (kommer an på hva som faller meg inn først)?

Ellers så har jeg noen hobbyer / lidenskaper som kanskje kan være verdt å nevnt. Jeg er glad i musikk, liker meg best på, i og under vann og er glad i mat. Spesielt om maten har hatt pels eller skinn, eller horn. Åjada.

Det var alt som man egentlig trenger å vite om meg.