< Ståles hjemmeside AS
Header image  
"Deinn som sei det e det!"
 
 
    tilbake til dykkesiden
 
Storsteinan, Trondheim

Storsteinan er et av de mest populære dykkemålene i umiddelbar nærhet av Trondheim. Plassen har ikke all verden å by på bortsett fra månelandskap, leire, diverse fisk (det er tynt, men det finnes noen), krabber, bitte små kamskjell og tidvis ganske bra sikt. Best sikt på dypet, og det er her og i steinene helt ved land det er noe og se. Mellom er det en liten dausone. Selv har jeg brukt å dykke i og rundt rennene her. Svømmer man et stykke mot venstre og ned mot 20 m her så vil man etter hvert møte på flere renner som strekker seg nedover i dypet. Hvor dypt de går vet jeg ikke, men hadde kanskje vært interessant å funnet ut en gang?

Bilder fra Storsteinan: Bilde 1

Sted: Langs rv 715 vest for Trondheim.
Dybde: 0-30++
Forhold: Månelandskap, noen steiner og av og til ganske bra sikt. Rar strøm som jeg ikke helt har klart å skjønne enda, men den er sjelden skikkelig sterk.
Veibeskrivelse: Kjør fra Trondheim mot ferjeleia på Flakk. En stund etter du har passert Trolla kommer du til en busstopp og parkeringsplass på høyre side. Nedi fjæresteinene står det også noen små hytter. Sleng på deg utstyret å gå ned til stranden på høyre side og hopp uti.
Media:

 

Det er forholdsvis enkelt å entre vannet på Storsteinan, så fremt det ikke er tung sjø.

 
         

body>